selecta-bed-slider-1

Selecta bed B2

Slapen op een Selecta b2 betekent een nachtrust van hoog niveau. Enerzijds omdat de hoogte van het bed buitengewoon comfortabel is, anderzijds omdat de vrij op de lattenbodem rustende matras voor een uitstekende ventilatie zorgt.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Selecta B2

De Selecta b2 biedt niet alleen kwaliteit aan de binnenkant, ook de buitenkant valt op. Deze eigentijdse variant van de boxspring met zijn geraffineerde belijning past zich, dankzij de vele designmogelijkheden, moeiteloos aan ieder interieur en iedere smaak aan.

Het Selecta B2 bed met geïntegreerde lattenbodem, is gemaakt van massief beukenhout. Onze ambachtelijke producten worden met liefde en oog voor detail ontwikkeld en geproduceerd.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Selecta staat borg voor probleemloos functioneren. Selecta maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Selecta producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0318 512 686.

Wat klanten zeggen

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

selecta_logo

Selecta bed B2

Kom proef liggen bij Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen heeft naas dit bed ook veel matrassen van Selecta.

Vul hier uw zoekopdracht in