Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Selecta matrassen

Hieronder vindt u een selectie van de selecta matrassen. Er zijn diverse typen matrassen van selecta. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Matras Visco

V8 Visco-matras

Meerlagige kern met lichaamszonecontoursnede van zeer hoogwaardig HR-koudschuim met sojaolie en met visco-elastische schuimlaag – voor uitstekende puntelasticiteit en drukontlasting. Het 3D-weefsel optimaliseert de steunkracht. Een geïntegreerd ventilatiesysteem en een speciale ventilatieborder maken het beste klimaatcomfort mogelijk. Totale hoogte met overtrek ca. 19 cm.

V6 koudschuim-visco-matras

Combikern van hoogwaardig HR-koudschuim met sojaolie en met visco-elastische laag aan beide kanten. Extra geïntegreerde middenzoneversteviging in de visco-laag. Zeer goede ventilatie dankzij verticale gaten in de visco-laag en in de kern met dwarsprofiel. Totale hoogte met overtrek ca. 19 cm.

Matras koudschuim

We hebben diverse soorten en type koudschuimmatrassen bij Beddenspecialist Turkesteen. Koudschuimmatrassen met Plantaardige oliën, Koudschuim matrassen met Torsio-Flex systeem en natuurlijk koudschuim matrassen met lichaamscomfortzones.

Elk matras heeft zijn eigen eigenschappen en zijn eigen ligcomfort. In de winkel liggen deze matrassen voor u klaar om getest te worden. Een matras koop je niet online, maar in de winkel, na gedegen advies. Als u helemaal zeker wilt zijn van uw aanschaf, raden we u aan om een SLAAPID test te doen. Op die manier weten we precies wat u doet in uw slaap om u zo het juiste advies te kunnen geven.

Matras Cresto

De Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor je schouders. De comfortlaag van Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer
 • 90 dagen proefslapen met omwisselgarantie
 • Soepele ondersteuning voor je schouders
 • De matras waar Team Sunweb op vertrouwd

Heb je een latex allergie? Wij bieden ook een Vivo matras aan met een visco activ comfortlaag. Visco activ is een schuim die geschikt is voor mensen met een latex allergie.

Matras Cresto voor soepele ondersteuning

De Cresto heeft 5 zones met soepele ondersteuning voor de schouders, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. De drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van de verschillende zones. Dit verhoogt het ligcomfort en zorgt voor goede ventilatie van de matras.

De materialen in een Auping matras zijn van dusdanige kwaliteit dat draaien of keren niet nodig is. Sterker nog, zou je een Auping matras draaien dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juiste positie. Je schouders en hoofd hebben een heel andere ondersteuning nodig dan jouw benen.

Vul hier uw zoekopdracht in