Blijvend goede service bij Beddenspecialist Turkesteen

Een goed bed kunnen leveren is belangrijk. Blijvend goede service leveren is echter zeker zo belangrijk, vinden wij bij Turkesteen. Daarom staan we bij Beddenspecialist Turkesteen altijd klaar om u te helpen bij eventuele problemen. Door een verhuizing zoekgeraakte of defecte onderdelen kunnen wij altijd proberen voor u te bestellen en vervangen. Zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Een bodem en matras in bruikleen

Het kan zijn dat u al snel een bodem en matras nodig heeft, maar dat het door u uitgezochte een langere levertijd heeft. Om die periode te overbruggen, kan Turkesteen u tijdelijk een bedbodem en matras in bruikleen verstrekken.

Installatie en montage

Beddenspecialist Turkesteen beschikt over een eigen bezorg- en montagedienst.  Mensen die uw gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast etc. op vakbekwame wijze bezorgen en monteren. Op de afgesproken ochtend of middag. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af.

Turkesteen garantie voor kwaliteit  

Een goed bed kopen is  niet eenvoudig. U wilt  immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat. Als Beddenspecialist Turkesteen stellen wij dan ook zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren.

Vul hier uw zoekopdracht in