Slaapkamers

Een slaapkamer is een plek waar je heerlijk wilt ontspannen. Na een lange dag wil je de slaapkamer binnenlopen en genieten van bij elkaar passende meubelen. Een slaapkamer bestaat dan ook niet alleen uit een bed, maar een complete set meubelen die bij elkaar passen.

Complete slaapkamer

Bij Beddenspecialist Turkesteen verkopen we ook complete slaapkamers. Mooie bedden, nachtkastjes erbij. Daarnaast kun je een keuze maken uit de diverse matrassen die we hebben. Zo kun je goed uitrusten om de volgende dag weer fris op te staan.

Dat goed slapen ook mooi mag zijn, laten we u zien op onze afdeling slaapkamers en bijmeubelen. Fabrikanten als Hülsta, Nolte en Auping, zijn in onze beddenspeciaalzaak vertegenwoordigd.

Meubelen van massief hout, meubelplaat, afgefineerde of afgelakte oppervlakten, bieden een ruime variatie aan stijlen en kleuren.

Eveneens tonen we enkele gestoffeerde ledikanten van de merken Schramm en Röwa die, net als boxsprings, prima gecombineerd kunnen worden met nachtkastjes en kommodes van hout, metaal of in kleur gelakte materialen.

Goede service ook na uw bestelling

Wij hebben en houden graag contact met de klant. Wij willen graag dat u tevreden bent en blijft ook na 5 jaar. U bent altijd welkom voor advies en ook voor het onderhoud van uw bed of matras staan wij graag voor u klaar.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment slaapkamers.

Steel & Stockings slaapkamer

De materialen van de Steel & Stockings slaapkamer zijn puur natuur.

Hout: Bij Steel & Stockings maken ze gebruik van  robuust en stoer eiken voor de bedden. Elk bed heeft hierdoor zijn unieke uitstraling. Noesten en scheurtjes in het hout kunnen namelijk overal zitten. Doordat hout werkt, draagt het bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Steel & Stockings levert haar bedden het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Liever kleur? Er zijn een paar kleur-waxen gemaakt op basis van lijnolie. Deze is gebotteld onder hun eigen label.

Staal: Steel & Stockings verwerkt alleen blauwstaal en voorziet deze van  een uiterst matte, blanke poedercoating om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Blauwstaal is gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel & Stockings leder is uniek!! Brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen kenmerken de collectie en geven het het karakter waar Steel & Stockings naar streeft.

Hasena slaapkamer

Een Hasena slaapkamer kun je zelf samen stellen. De basis van een Hasena slaapkamer is het bed. Daarnaast heb je voor je slaapkamer diverse accessoires waardoor alles 1 geheel vormt.

Bij Beddenspecialist Turkesteen helpen we u graag de juiste keuze te maken. Elk bed wordt door de vele keuzes uniek, waardoor u altijd een uniek bed beslaapt.

Complete slaapkamer kopen? Welkom bij Beddenspeciliast Den Herder

Koop nu een complete slaapkamer bij Beddenspecialist den Herder. Alles past bij elkaar en dus ben je in één keer klaar met het aanschaffen van je slaapkamer. Onze merken Hasena en Steels & Stockings bieden een compleet product. Dus naast je bed, vind je ook bijpassende nachtkastjes, krukjes en nog meer slaapkamer items. Het mooie van het aanschaffen van een complete slaapkamer is dat alles bij elkaar past en hoort. Eén geheel in je slaapkamer geeft rust.

Stoere en robuuste slaapkamer

De complete slaapkamer merken die we bij Beddenspecialist den Herder voeren zijn stoer en robuust. Prachtige houten elementen worden afgewisseld met staal. Prachtig om te zien wat voor een sfeer je zo in de slaapkamer kunt krijgen. Op elk bed kunt u zelf voelen welk matras het beste ligt, zodat u ook uitgerust wakker wordt.

Complete slaapkamer creëren

Onze complete slaapkamer merken hebben ook leuke accessoires die matchen bij het bed en de kastjes. Zo zijn er diverse tafeltjes, nachtlampjes, paspoppen en andere handige slaapkamer elementen. Kom nu naar de winkel en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met 1 van onze medewerkers en bel: 0341 415 363

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in