Hoeveel Slaap?
De slaapbehoefte is bij ieder mens verschillend. De meeste mensen vinden tussen de 7 en 8 uur slapen fijn.

Avondrituelen.
Ik kom moeilijk in slaap. Wat kan ik hieraan doen?
Inslaapproblemen worden vaak veroorzaakt doordat iemand nog bezig met de dag. Jezelf een avondritueel aanleren is een mogelijk oplossing. Doe de tv en de pc uit. Beweeg je lichaam nog door op te ruimen, de vaatwasmachine leeg te ruimen of met jezelf te tutten. Neem een kopje thee of warme melk. Geef je hersenen een uurtje voor het slapen gaan pauze.

Hoe lang gaat een matras mee?
De levensduur van een matras is afhankelijk van een aantal elementen. In de eerste plaats het type en de kwaliteit. Daarnaast de wijze van gebruik en het onderhoud. Het gebruik van een molton verhoogt de levensduur van een matras. Alsook het toepassen van een topdek. In het algemeen is van toepassing dat een matras gemiddeld 10 jaar mee gaat.

Temperatuur
Heeft u het warm in bed?
Warm in bed is niet prettig. Toch hebben veel mensen hier mee te maken. Vandaar dat we bij Den Herder Bedden speciaal bedtextiel adviseren waardoor u het aanzienlijk koeler heeft.

  • Er zijn hoeslakens met Climat Control. Deze hoeslakens nemen te veel warmte bij u weg.
  • Er zijn matrashoezen met Airmax, een speciale laag hele dunnen draadjes die vocht en warmte super snel afvoeren!
  • Door gebruik van een Mulberry zijden dekbed heeft u het echt niet meer warm! Dit is koel als het nodig is een geeft toch een aangename warmte in de koelere dagen!

In de showroom kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en voelen.

Heeft u vragen? Bel dan naar 0341-415363, wij staan u graag te woord.

Vul hier uw zoekopdracht in